E-mailadressen instellen op computer of mobiel

Deze handleiding is gemaakt voor de eindgebruikers die een e-mailadres en wachtwoord hebben ontvangen.

E-mail instellen op Computer of Mobiel

De gegevens die je nodig hebt om je mailbox in te stellen met IMAP zijn:

Server inkomende e-mail: imap.mailprotect.be (met poort 993 en SSL)
Server uitgaande e-mail: smtp-auth.mailprotect.be (met poort 465 en SSL)

Let op! Je gebruikersnaam is je e-mailadres.

Onderstaande linkjes geven per soort apparaat uitleg over de verschillende programma's waarop je e-mail kan instelllen:

Webmail

Je kunt overal waar je bent in de wereld je e-mail gebruiken via webmail.
Het enige wat je nodig hebt is computer met een internet aansluiting.
De webmail is te bereiken op de volgende adressen: https://webmail.combell.nl/ of
ga naar https://combell.nl en dan bovenin naar webmail.

Wachtwoord wijziggen?

Als je bent ingelogd in de webmail kun je je wachtwoord wijzigen.
Ga daarvoor rechtsbovenin naar instellingen en dan links naar wachtwoord.

Wachtwoord vergeten?

Je kunt i.v.m. veiligheid niet zelf je wachtwoord herstellen of opvragen.
Ga daarvoor naar de juiste persoon binnen je organisatie of neem contact met ons op.

Hulp nodig?

Kom je er zelf niet uit en heb je hulp nodig dan kun je ons altijd bellen.