Afwezigheidsassistent instellen in Office 365

Tijd voor vakantie! Is je Out of office al ingesteld? Gebruik je Office 365 dan kan je makkelijk je Out-of-office of automatische antwoorden via e-mail instellen via onderstaande tip.

Ga naar Outlook Online

Surf naar: https://office.com

Klik rechtsbovenaan op instellingen – vervolgens onderaan op ‘Alle Outlook-instellingen weergeven’

Automatisch antwoord instellen in Office 365 Online

• Druk aan de linkerkant op E-mail
  • Selecteer automatisch antwoorden
  • Schakel “Automatische antwoorden zijn ingeschakeld” in
  • Selecteer de periode van je verlof, of afwezigheid
  • Schakel “Antwoorden verzenden buiten uw organisatie” in
  • Schrijf een boodschap in het onderste veld voor buiten uw organisatie, en druk op op opslaan!

Vanaf nu ben je automatisch afwezig

Geniet van je vakantie!
Volg ons!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Copyright © 2021 Support Lucians. Alle rechten voorbehouden.
Website: Lucians

Deze webite draait op 100% hernieuwbare energie.

Deze website wordt groen gehost - gecontroleerd door thegreenwebfoundation.org